javascript hit counter Διαδικασία καθαρισμού 22 βημάτων - Καθαρισμός Γραφείων - Officecleaning
 

Καθαρισμός χώρων .Ο Καθαρισμός χώρων οπως καθαρισμός από φωτιά , καθαρισμός από περιστέρια ,γενικοί και αρχικοί καθαρισμοί ,καθαρισμοί από μετακόμιση ,Μηνιαίοι καθαρισμοί γραφείων και οικιών
Καθαρισμός χώρων

Επαναλαμβανόμενος καθαρισμός
Επαναλαμβανόμενος καθαρισμός
Διεκδικήστε ξανά τα Σαββατοκύριακα και απολαύστε ένα πιο καθαρό διαμέρισμα πιο συχνά με εβδομαδιαίες, δύο φορές την εβδομάδα και μηνιαίες υπηρεσίες.

Καθαρισμός εφάπαξ
Καθαρισμός εφάπαξ
Αν όλη αυτή η συσσωρευμένη βρωμιά ξεφεύγει από τον έλεγχο, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις πιο δύσκολες εργασίες καθαρισμού και να σας αφήσουμε έναν όμορφα καθαρό χώρο διαβίωσης.

Καθαρισμός για την άνοιξη
Καθαρισμός για την άνοιξη
Είτε φεύγετε από το χειμώνα είτε τελειώνετε το καλοκαίρι, μπορούμε να χειριστούμε μεγάλα έργα καθαρισμού όποτε μας χρειαστείτε.

Υπηρεσίες καθαρισμού μετακόμισης
Συσκευάζετε και φορτώνετε. θα αναλάβουμε τον καθαρισμό στο παλιό σας διαμέρισμα και θα κάνουμε το νέο σας χώρο φρέσκο και καθαρό με τις υπηρεσίες καθαρισμού μετακόμισης.

Ειδικές Υπηρεσίες Καθαρισμού
Ειδικές Υπηρεσίες Καθαρισμού
Όταν χρειάζεστε βοήθεια με ειδικες εργασίες καθαρισμού,το The Maids.gr είναι σε ετοιμότητα.Από καθαρισμό φωτιάς,καθαρισμό από περιστέρια και ότι άλλο έχετε ανάγκη

Καθαρισμός χαλιών
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας επισκέπτεται το χώρο σας με ειδικό φορητό εξοπλισμό για επιτόπου καθαρισμό χαλιών η μοκετών παρέχοντας σας εξαίρετες υπηρεσίες.

Καθαρισμός σαλονιού η καναπέ
Καθαρισμός σαλονιού η καναπέ
Αναλαμβάνουμε τον επιτόπου βιολογικό καθαρισμό σαλονιών στον οικιακό η επαγγελματικό χώρο σας αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο εσείς θελήσετε

Καθαρισμός απο περιστέρια
Καθαρισμός απο περιστέρια
Καλέστε μας σήμερα και θα εξετάσουμε πολλούς τύπους επιλογών Καθαρισμό χώρου από περιττώματα περιστεριών . Ανακαλύψτε ποιες υπηρεσίες καθαρισμού περιστεριών μπορεί να χρειάζεστε και ποιες όχι με μια δωρεάν εκτίμηση

Καθαρισμός από περιστέρια .O Καθαρισμός από περιστέρια είναι υπόθεση των ειδικών .Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να προβούν άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε οποιονδήποτε καθαρισμό χώρου από περιστέρια και έχει πληγεί από περιττώματά περιστεριών.

Καθαρισμός από περιστέρια
Καθαρισμός από περιστέρια

Καθαρισμός απο φωτια
Καθαρισμός απο φωτια
Το συνεργείο καθαρισμού μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον Καθαρισμό μετά από φωτιά οποιουδήποτε επαγγελματικού η οικιακού χώρου

Καθαρισμός μετά από Φωτιά.Ο Καθαρισμός μετά από Φωτιά είναι για τις ομάδες του Maids.gr εύκολη υπόθεση ,εμπιστευθειτε μας για Καθαρισμό μετά από Φωτιά και αφήστε την δύσκολη δουλειά για εμάς.

Αναλαμβάνουμε καθαρισμό απο φωτιάσε σπίτια ,αποθήκες ,κλιμακοστάσια,και πολυκατοικιες .Ο καθαρισμός μετά απο φωτιά είναι υπόθεση των ειδικών

Καθαρισμός μετά από Φωτια

Καθαρισμός μετά από Φωτιά.Ο Καθαρισμός μετά από Φωτιά είναι για τις ομάδες του Maids.gr εύκολη υπόθεση ,εμπιστευθειτε μας για Καθαρισμό μετά από Φωτιά και αφήστε την δύσκολη δουλειά για εμάς.

Αναλαμβάνουμε καθαρισμό απο φωτιά σε σπίτια ,αποθήκες ,κλιμακοστάσια,και πολυκατοικιες .Ο καθαρισμός μετά απο φωτιά είναι υπόθεση των ειδικών

Καθαρισμός μετά από Φωτιά

Καθαρισμός μετά από Φωτιά
Καθαρισμός μετά από Φωτιά

Τι περιλαμβάνει η αποκατάσταση ζημιών από πυρκαγιά;

Ο Καθαρισμός μετά από Φωτιά μπορεί να περιλαμβάνει πράγματα όπως : κατεδάφιση και ανακατασκευή επιπλέον εργασιών όπως απομάκρυνση συντριμμιών, οσμών και αιθάλης, καθαρισμός περιεχομένου και εργασία για την απομάκρυνση τυχόν διαταραγμένων κινδύνων όπως ο μόλυβδος και ο αμίαντος.

Ο Καθαρισμός μετά από Φωτιά

8 βήματα για την ανοικοδόμηση ενός κατεστραμμένου σπιτιού από πυρκαγιά

Καλέστε την Ασφαλιστική Εταιρεία. …
Αξιολογήστε τις δομικές ζημιές του σπιτιού σας. …
Βεβαιωθείτε ότι το ακίνητο είναι ασφαλές. …
Διεύθυνση δομικών επισκευών πρώτα. …
Επιθεωρήστε και επισκευάστε το ηλεκτρικό σύστημα. …
Αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με ζημιές από πυρκαγιά. …
Καθαρισμός δωματίου ανά δωμάτιο. …
Τεκμηριώστε τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πώς καθαρίζω το σπίτι μου μετά από ζημιά από Φωτιά ?

Για να αφαιρέσετε αιθάλη και καπνό από τοίχους, έπιπλα και δάπεδα, χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαπούνι ή απορρυπαντικό ή ανακατέψτε μαζί 4 έως 6 κουταλιές της σούπας. φωσφορικό τρι-νάτριο και 1 φλιτζάνι οικιακό καθαριστικό ή λευκαντικό χλωρίου σε κάθε γαλόνι ζεστού νερού. Φοράτε λαστιχένια γάντια. Φροντίστε να ξεπλύνετε τις επιφάνειες με καθαρό ζεστό νερό και να στεγνώσετε καλά.

Πόσο καιρό μετά από μια μικρή φωτιά μπορείτε να επιστρέψετε σπίτι σας ?;

Για μικρές πυρκαγιές που προκαλούν μικρή έως καθόλου δομική ζημιά και αντίθετα προκαλούν ζημιά καπνού καθ’ όλη τη διάρκεια, η διαδικασία αποκατάστασης μπορεί να διαρκέσει από μερικές ημέρες έως αρκετές εβδομάδες .

Τι πετάτε μετά τη φωτιά;

Πετάξτε αυτά τα τέσσερα πράγματα μετά από μια πυρκαγιά, χωρίς ερωτήσεις
Μη αλλοιώσιμα τρόφιμα που εκτίθενται σε θερμότητα, καπνό και χημικές ουσίες πυρόσβεσης. Η ασφάλεια των τροφίμων μετά από μια πυρκαγιά είναι ένα τεράστιο ζήτημα. …
Φθαρτό φαγητό που αφήνεται σε θερμοκρασία δωματίου για πολύ καιρό. …
Φάρμακα & Καλλυντικά. …
Καμένα Ρούχα. …

Πώς αφαιρείτε τη μαύρη αιθάλη από τους τοίχους;

Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική σκούπα με μια βούρτσα ταπετσαρίας για να αφαιρέσετε τα χαλαρά σωματίδια αιθάλης. Καθαρίστε την κατεστραμμένη περιοχή με ηλεκτρική σκούπα, βουρτσίζοντας ελαφρά για να αφαιρέσετε την αιθάλη. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό σφουγγάρι στεγνού καθαρισμού (χημικό σφουγγάρι) για να σκουπίσετε την αιθάλη.

Είναι επιβλαβής η μυρωδιά του καπνού μετά από φωτιά;

Ναι, η μυρωδιά του καπνού μετά από φωτιά στο σπίτι μπορεί να είναι επικίνδυνη και επιβλαβής. Είναι σημαντικό ότι εάν αισθάνεστε τη μυρωδιά καπνού, απομακρύνεστε μέχρι το σπίτι σας να απαλλαγεί εντελώς από καπνό και αιθάλη. Η Soil-Away είναι περήφανη που παρέχει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 24/7 για αποκατάσταση ζημιών από φωτιά, καπνό και αιθάλη

Καθαρισμος μετα απο φωτια

Είναι επιβλαβής η μυρωδιά του καπνού μετά από φωτιά στο σπίτι;

Οι πυρκαγιές στο σπίτι μπορεί να είναι καταστροφικές, αλλά το τρομακτικό μέρος είναι ότι η ίδια η φωτιά μπορεί να μην είναι το πιο επικίνδυνο μέρος. Ο καπνός και η μυρωδιά καπνού της φωτιάς μπορεί να είναι εξίσου επικίνδυνοι. Μετά από μια πυρκαγιά, η ρύπανση από καπνό θα γεμίσει το σπίτι σας, ακόμη και σε περιοχές που δεν θα περίμενε κανείς. Μπορεί να μπει σε κάθε πτυχή και χαραμάδα του σπιτιού σας. Ο καπνός και η αιθάλη θα προσκολληθούν σε επιφάνειες όπως ρούχα και έπιπλα, που σημαίνει ότι θα είστε συνεχώς περικυκλωμένοι.

Μπορεί να νομίζετε ότι αυτό που βιώνετε μέσα στο σπίτι σας είναι απλώς μια μυρωδιά, αλλά στην πραγματικότητα εξακολουθεί να είναι καπνός και αιθάλη που έχει προσκολληθεί στα υπάρχοντά σας και στο σπίτι σας. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και μπορεί να προκαλέσει κινδύνους για την υγεία.

Αναπνευστικά Θέματα

Οι χημικές ουσίες και το διοξείδιο του άνθρακα του καπνού της φωτιάς μπορούν να πάρουν όλο το οξυγόνο στο σπίτι σας, αφήνοντάς σας μόνο τοξίνες για να εισπνεύσετε. Είναι ενσωματωμένες στους τοίχους, τα έπιπλα, τα ρούχα και τα υπάρχοντά σας μετά από πυρκαγιά. Αυτές οι τοξίνες και οι χημικές ουσίες μπορούν στη συνέχεια να εισέλθουν στους πνεύμονές σας όταν τις εισπνέετε, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Ακόμα κι αν δεν βλέπετε τον καπνό και την αιθάλη που αναπνέετε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Ερεθισμός

Εάν μένετε σε ένα σπίτι που επηρεάστηκε από καπνό φωτιάς και αιθάλη, μπορεί ενδεχομένως να οδηγήσει σε αρκετά σοβαρούς ερεθισμούς. Συνηθέστερα, οι συνέπειες του καπνού και της αιθάλης μπορεί να ερεθίσουν σοβαρά τα μάτια σας. Χωρίς άμεση προσοχή, αυτό θα μπορούσε να γίνει κάτι πιο σοβαρό. Θα μπορούσατε επίσης να αρχίσετε να αισθάνεστε ερεθισμό του δέρματός σας. Είναι σημαντικό εάν αισθάνεστε ερεθισμό λόγω των συνεπειών μιας πυρκαγιάς στο σπίτι, να τον αντιμετωπίσετε αμέσως.

Αποκατάσταση και καθαρισμός ζημιών από πυρκαγιά, καπνό και αιθάλη μακριά από το έδαφος

Η σύντομη απάντηση; Ναι, η μυρωδιά του καπνού μετά από φωτιά στο σπίτι μπορεί να είναι επικίνδυνη και επιβλαβής. Είναι σημαντικό ότι εάν αισθάνεστε τη μυρωδιά καπνού, απομακρύνεστε μέχρι το σπίτι σας να απαλλαγεί εντελώς από καπνό και αιθάλη. Η Soil-Away είναι περήφανη που παρέχει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 24/7 για αποκατάσταση ζημιών από φωτιά, καπνό και αιθάλη. Εξαλείφουμε την αιθάλη και την οσμή που μπορεί να διαπεράσει τις επιφάνειες του σπιτιού σας με τις εξαιρετικά λεπτομερείς και εξειδικευμένες μεθόδους καθαρισμού μας

Πως καθαρίζω μετά από φωτιά ? είναι Ασφαλές ?

Χρησιμοποιήστε μια υγρή σφουγγαρίστρα ή πανί για να καθαρίσετε την ορατή σκόνη στο σπίτι. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά χημικά καθαριστικά ή ξύδι καθώς μπορεί να αντιδράσουν με χημικές ουσίες στη στάχτη. Το σαπούνι και το νερό είναι επαρκή για τον καθαρισμό της τέφρας από σκληρές επιφάνειες. Οι μαλακές επιφάνειες και τα υφάσματα πρέπει να πλένονται ή να απορρίπτονται.

Πώς καθαρίζετε τις επιφάνειες μετά από φωτιά;

Για να αφαιρέσετε αιθάλη και καπνό από τοίχους, έπιπλα και δάπεδα, χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαπούνι ή απορρυπαντικό ή ανακατέψτε μαζί 4 έως 6 κουταλιές της σούπας. φωσφορικό τρι-νάτριο και 1 φλιτζάνι οικιακό καθαριστικό ή λευκαντικό χλωρίου σε κάθε γαλόνι ζεστού νερού. Φοράτε λαστιχένια γάντια. Φροντίστε να ξεπλύνετε τις επιφάνειες με καθαρό ζεστό νερό και να τις στεγνώσετε καλά.

Μπορούν να καθαριστούν τα ρούχα μετά από φωτιά;

Βάλτε τα ρούχα στο πλυντήριο όσο είναι ακόμα υγρά. Πριν ξεκινήσετε το πλύσιμο, ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ένα φλιτζάνι ξύδι στα ρούχα και μετά πλύνετε κανονικά. Αφού ολοκληρωθεί η πρώτη πλύση, πετάξτε τα ξανά στο πλυντήριο.

Εκτός από την ίδια τη φλόγα, ακόμη και ο καπνός και η αιθάλη που παράγονται μπορεί να βλάψουν τα υπάρχοντα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να σώσετε την ιδιοκτησία εάν σταματήσει μια πυρκαγιά. Μερικά από τα πράγματα που συχνά απορρίπτονται μετά από τέτοια περιστατικά είναι τα ρούχα. Αλλά, τι θα γινόταν αν υπήρχε η πιθανότητα να σώσετε τα αγαπημένα σας ρούχα από τη φθορά του καπνού;

Πώς να επαναφέρετε ρούχα που έχουν υποστεί βλάβη από τον καπνό

Είναι δυνατό να καθαρίσετε ρούχα που έχουν υποστεί ζημιά από τον καπνό χωρίς τη βοήθεια επαγγελματιών. Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό, θα πρέπει να γνωρίζετε τα κατάλληλα βήματα που πρέπει να κάνετε. Διαφορετικά, θα προκαλέσετε περαιτέρω ζημιά.

Ξεχωρίστε τα μη καμένα ρούχα από τα καμένα.
Οργανωμένα διασώσιμα ρούχα με βάση
Κρεμάστε αμέσως τα ρούχα έξω για να στεγνώσουν. Αυτό θα αποτρέψει την ανάπτυξη μούχλας.
Καλύψτε τα ρούχα που δεν έχουν υποστεί ζημιά με πλαστικά σεντόνια

Αφαίρεση αιθάλης

Μετά από μια φωτιά, θα παρατηρήσετε ότι τα υπάρχοντά σας καλύπτονται από μια μαύρη σκόνη, μερικές φορές λιπαρή, ουσία γνωστή ως αιθάλη. Τα σωματίδια του είναι μικρά, επιτρέποντάς του να κινείται ελεύθερα στην ατμόσφαιρα και μπορεί να διεισδύσει στα υφάσματα. Πριν καν σκεφτείτε να καθαρίσετε τα ρούχα σας μετά από ζημιά από πυρκαγιά, θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε την αιθάλη.

Οι κύριοι λόγοι για να αφαιρέσετε πρώτα την αιθάλη είναι:

Είναι η κύρια πηγή οσμής στα ρούχα σας

Μπορεί εύκολα να προκαλέσει λεκέδες καθώς είναι λιπαρό

Για να αφαιρέσετε την αιθάλη, ξεκινήστε παίρνοντας τα ρούχα σας και ανακινήστε τα απαλά. Αποφύγετε κάθε επιθετικό τίναγμα γιατί μπορεί να προκαλέσει λεκέδες στο ύφασμα. Από εκεί, μπορείτε να προχωρήσετε στη χρήση μιας ηλεκτρικής σκούπας υψηλής ισχύος που έχει στενή άκρη. Αποφύγετε το λεκέ των ρούχων σας διασφαλίζοντας ότι η ηλεκτρική σκούπα απέχει τουλάχιστον μια ίντσα από τα ρούχα. Όταν σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα ρούχα που έχουν υποστεί ζημιά από τον καπνό, μην χρησιμοποιείτε όρθια ηλεκτρική σκούπα ή εξαρτήματα με βούρτσες, καθώς μπορεί να προκαλέσουν την περαιτέρω διείσδυση αιθάλης στο ύφασμα.

Απαλλαγή από τις οσμές καπνού

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν ασχολούνται με ρούχα μετά από ζημιά από πυρκαγιά είναι να υποθέτουν ότι η κανονική πρακτική πλύσης θα εξαλείψει τη μυρωδιά. Κάτι τέτοιο μόνο επιδεινώνει το πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει επειδή, κατά τη διάρκεια της πλύσης, το νερό θα χαλαρώσει τη μυρωδιά του καπνού. Ωστόσο, στη συνέχεια απορροφάται στο νερό, αφήνοντας τα ρούχα σας να αναβράζουν σε νερό που μυρίζει καπνό. Ως εκ τούτου, η μυρωδιά απλώνεται ομοιόμορφα σε όλο το ρούχο.

Επομένως, πρέπει να απαλλαγείτε από τον καπνό πριν βάλετε τα ρούχα σας στο νερό. Αφού αερίσετε τα ρούχα και αφαιρέσετε την αιθάλη, ψεκάστε τα ρούχα σας με μείγμα νερού και ξιδιού σε ίσα μέρη. Εάν η μυρωδιά του καπνού είναι πολύ συμπυκνωμένη, κάντε το μερικές ακόμη φορές. Βάλτε τα ρούχα στο πλυντήριο όσο είναι ακόμα υγρά.

Πριν ξεκινήσετε το πλύσιμο, ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ένα φλιτζάνι ξύδι στα ρούχα και μετά πλύνετε κανονικά. Αφού ολοκληρωθεί η πρώτη πλύση, πετάξτε τα ξανά στο πλυντήριο. Αυτή τη φορά, καθαρίστε τα ρούχα με το αγαπημένο σας απορρυπαντικό. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι τα ρούχα σας μυρίζουν ξύδι. Ευτυχώς, αυτή η μυρωδιά εξαφανίζεται φυσικά. Εάν τα ρούχα σας ακόμα μυρίζουν καπνό, επαναλάβετε ολόκληρη τη διαδικασία. Ανάλογα με τη συγκέντρωση της μυρωδιάς, μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε αρκετές φορές.

Τι γίνεται αν το ύφασμα δεν πλένεται;

Υπάρχουν μερικά υφάσματα που δεν είναι κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο. Αν και παρουσιάζουν μεγαλύτερη πρόκληση, υπάρχει ακόμα τρόπος να αφαιρέσετε τη μυρωδιά του καπνού. Βγάλτε το ρούχο σας έξω και ρίξτε του γενναιόδωρα μαγειρική σόδα. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι επιφάνειες είναι καλυμμένες. Η μαγειρική σόδα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην αφαίρεση οσμών από ρούχα και υφάσματα.

Για καλύτερα αποτελέσματα, αφήστε το για ένα εικοσιτετράωρο να κατασταλάξει και να κάνει τα μαγικά του. Μόλις παρέλθει αυτός ο χρόνος, αφαιρέστε τη μαγειρική σόδα ανακινώντας την ή σκουπίζοντας με ηλεκτρική σκούπα τα ρούχα σας. Συνεχίστε να αφήνετε τα ρούχα σας έξω στον αέρα για όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς ο καθαρός αέρας βοηθά στην απομάκρυνση της μυρωδιάς του καπνού. Εάν η μυρωδιά παραμένει, ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία μερικές φορές.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε εμπορικά προϊόντα που αφαιρούν τις οσμές καπνού. Αν και μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικά, βεβαιωθείτε ότι δεν αγοράζετε ένα προϊόν που χρησιμοποιεί απλώς μια πιο έντονη μυρωδιά για να καλύψει τη μυρωδιά του καπνού.

Η κύρια διαδικασία που χρησιμοποιούν ονομάζεται θεραπεία με όζον. Αυτή η μέθοδος απόσμησης αφαιρεί την οσμή διασπώντας τα σωματίδια καπνού

γεννήτρια. Επίσης, παράγει ένα οξειδωτικό αποτέλεσμα που αφήνει τα ρούχα σας με την αναζωογονητική μυρωδιά που έρχεται μετά από μια καταιγίδα.

Συνήθως, ο καθαρισμός πραγματοποιείται σε μια αίθουσα όζοντος. Ωστόσο, οι πυροσβέστες μπορούν να στήσουν μια σκηνή στο συγκρότημα σας, όπου μπορούν να καθαρίσουν και να αφαιρέσουν τις οσμές στην περιοχή σας.

Τις περισσότερες φορές, η χρήση οικιακών προϊόντων απόσμησης ή σπρέι αερολύματος και αρωμάτων για την απόσμηση παράγει προσωρινά αποτελέσματα. Μερικές φορές, συνδυάζονται ακόμη και με τη μυρωδιά για να δημιουργήσουν μια ακόμα πιο πικάντικη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να καλέσετε επαγγελματίες πυροσβέστες μετά από ζημιά από πυρκαγιά.

Η Maid.gr είναι ένα γραφείο καθαρισμού που προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού κατοικιών και εμπορικών χώρων. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν συμβουλή σχετικά με τον καθαρισμό ζημιών από πυρκαγιά.

Οι ζημιές apo φωτιά στο σπίτι ή την επιχείρησή σας  θα πρέπει να εξεταστούν αμέσως. Η πλήρης έκταση της ζημιάς σας θα καθοριστεί από τους ειδικούς της maid.gr αμέσως μετά την άφιξη. Μετά από αυτό, θα εκτελέσουμε όλες τις απαιτούμενες εργασίες αποκατάστασης ζημιών από πυρκαγιά, όπως επισκευές και δομικές επισκευές και υποστήριξη. Οι ειδικοί της maid.gr  θα εργαστούν δυναμικά για τον καθαρισμό και την απόσμηση των χώρων σας. Οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι να πακετάρουν τα υπάρχοντά σας με προσοχή και σεβασμό και να ακούν τις ανησυχίες σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να καθαρίσει ο καπνός της φωτιάς;

Μετά από πυρκαγιά στο κτήριο σας, μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να εξαφανιστούν οι μυρωδιές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι σημαντικό να καθαρίζετε σχολαστικά και να αερίζετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να βελτιώσετε την ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

Πώς γίνεται σωστά ο Καθαρισμός μετά από Φωτιά ?
Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας και να καθαρίσετε γρήγορα το σπίτι σας.
Καθαρίστε όλο το σπίτι, όχι ένα δωμάτιο τη φορά. …
Συγκεντρώστε όλα τα εργαλεία καθαρισμού σας σε μια κουβέρτα. …
Καθαρίστε την ακαταστασία. …
Σκόνη και κενό. …
Σκουπίστε καθρέφτες και γυαλί. …
Απολυμάνετε τους πάγκους και τις επιφάνειες. …
Εστιάστε σε μπανιέρες, νεροχύτες και τουαλέτες. …
Σκούπισε και μετά σφουγγάρισε.

Τι καλύπτουν οι υπηρεσίες αποκατάστασης

ζημιών από πυρκαγιά;

Οι περισσότερες υπηρεσίες αποκατάστασης ζημιών από πυρκαγιά περιλαμβάνουν έκτακτη επεξεργασία μουσαμά, επιβίβαση, αφαίρεση οσμής αιθάλης και καπνού, απόσμηση, αποχέτευση, ενδελεχή καθαρισμό του ακινήτου και αποκατάσταση περιεχομένου αντικειμένων που μπορούν να αποθηκευτούν. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες επισκευής ή πλήρους ανακατασκευής.

Πόσο κοστίζουν συνήθως οι υπηρεσίες

αποκατάστασης πυρκαγιάς;

Το κόστος των υπηρεσιών αποκατάστασης πυρκαγιάς θα εξαρτηθεί από τη σοβαρότητα της πυρκαγιάς, την έκταση της ζημιάς του ακινήτου και του περιεχομένου του και την τοποθεσία του ακινήτου. Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν δωρεάν επιτόπιες εκτιμήσεις ή μπορείτε να λάβετε μια εκτίμηση στο διαδίκτυο συμπληρώνοντας μια φόρμα ή μέσω τηλεφώνου.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με δύο εκτιμήσεις που ελήφθησαν μέσω τηλεφώνου κατά τη διάρκεια αυτής της ερευνητικής διαδικασίας, ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με μεσαίου μεγέθους τζάκι κουζίνας μπορεί να κοστίσει περισσότερα από 1000 ευρω. Για μικρές πυρκαγιές όπου η κύρια ανάγκη είναι να αφαιρέσετε τη μυρωδιά καπνού, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε περιπου 500-700 ευρω. Οι εταιρείες αποκατάστασης ζημιών από πυρκαγιά τονίζουν τη σημασία της ενημέρωσης της ασφάλισης περιουσίας σας για να αντισταθμίσετε αυτά τα κόστη, δεδομένου ότι αυτά τα έξοδα μπορεί να αθροιστούν.

Οι υπηρεσίες αποκατάστασης πυρκαγιάς καλύπτονται από ασφάλιση;

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες ιδιοκτητών σπιτιού προσφέρουν προστασία της δομής της ιδιοκτησίας σας λόγω καταστροφής, όπως πυρκαγιά, και καλύπτουν επίσης το 50{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368} έως 70{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368} των προσωπικών αντικειμένων που βρίσκονταν μέσα στις εγκαταστάσεις. Για να βεβαιωθείτε ότι η ζημία σας καλύπτεται από την ασφάλιση περιουσίας σας, καλέστε τον πάροχο σας μόλις είναι ασφαλές να το κάνετε μετά από μια πυρκαγιά και μάθετε τι περιλαμβάνει.

Ο Καθαρισμός μετά από Φωτιά καλύπτεται από ασφαλιστική εταιρία

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες ιδιοκτητών σπιτιού προσφέρουν προστασία της δομής της ιδιοκτησίας σας λόγω καταστροφής, όπως πυρκαγιά, και καλύπτουν επίσης το 50{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368} έως 70{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368} των προσωπικών αντικειμένων που βρίσκονταν μέσα στις εγκαταστάσεις. Για να βεβαιωθείτε ότι η ζημία σας καλύπτεται από την ασφάλιση περιουσίας σας, καλέστε τον πάροχο σας μόλις είναι ασφαλές να το κάνετε μετά από μια πυρκαγιά και μάθετε τι περιλαμβάνει.

?

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω μετά από φωτιά;

Η επιβίωση από μια πυρκαγιά είναι μια δύσκολη, συνεχής διαδικασία που δεν τελειώνει όταν βγείτε από το σπίτι σας με ασφάλεια. Μόλις σβήσουν οι φλόγες και η αιθάλη έχει κατασταλάξει, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να επισκευάσετε το σπίτι σας. ο katharismos.gr θέλει να σας ενημερώσει και να σας βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία όσο καλύτερα μπορούμε. Ακολουθούν ορισμένες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αποκατάσταση ζημιών από πυρκαγιά από τους ειδικούς του katharismos.gr.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω μετά από μια πυρκαγιά;

Αφού σβήσει η φωτιά και όλοι λάβουν την ιατρική φροντίδα που χρειάζονται, καλέστε την ασφαλιστική σας εταιρεία και υποβάλετε την αξίωσή σας. Η ζημιά πρέπει να αξιολογηθεί από την ασφαλιστική σας εταιρεία πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αποκατάστασης ζημιών από πυρκαγιά. Κάντε μια λίστα με όλα τα αντικείμενα που χάθηκαν ή καταστράφηκαν στη φωτιά για την ασφαλιστική σας εταιρεία. Επίσης, τραβήξτε πολλές φωτογραφίες της δομής, ειδικά όλων των κατεστραμμένων περιοχών και όλων των περιεχομένων – όσο περισσότερες φωτογραφίες, τόσο το καλύτερο. Η συνεργασία με την ασφαλιστική σας εταιρεία είναι ζωτικής σημασίας για τη διαδικασία αποκατάστασης ζημιών από πυρκαγιά.

Εάν η φωτιά είναι μικρή, μπορώ να την καθαρίσω μόνος μου;

Ακόμη και μικρές πυρκαγιές μπορούν να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα. Η προσπάθεια να διορθώσετε μόνοι σας το σπίτι που έχει υποστεί ζημιά από φωτιά μπορεί να είναι επικίνδυνη με περισσότερους από έναν τρόπους.

Είναι επικίνδυνο να εισπνέετε τον καπνό, την αιθάλη και τις αναθυμιάσεις

. Επίσης, θα μπορούσατε να παραβλέψετε κάτι όπως ζημιά στη δομική ακεραιότητα του σπιτιού σας ή τοξικά υλικά από λιωμένες κτιριακές κατασκευές. Οι επαγγελματίες ζημιών από πυρκαγιά έχουν εκτεταμένες γνώσεις σχετικά με την αποκατάσταση πυρκαγιάς και πρόσβαση σε προηγμένες λύσεις καθαρισμού και εξοπλισμό που είναι ζωτικής σημασίας για την ασφαλή αποκατάσταση της περιοχής. Ξέρουν πώς να επαναφέρουν το σπίτι σας σε κατάσταση πριν από την πυρκαγιά με την ίδια ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Είναι ασφαλές να μείνω στο σπίτι μου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού;
Μπορεί να είναι ή να μην είναι ασφαλές να παραμείνετε στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού. Εξαρτάται από την έκταση της ζημιάς και τη διάταξη του σπιτιού σας. Οι Έμπειροι επαγγελματίες μας θα μπορούν να σας συμβουλεύσουν για το εάν το σπίτι είναι κατοικήσιμο ή όχι. Ορισμένες μικρές πυρκαγιές μπορεί να μην αποτελούν κίνδυνο για την υγεία της οικογένειάς σας, ενώ μεγαλύτερες πυρκαγιές μπορεί να αφήσουν αναθυμιάσεις, αιθάλη και καπνό που είναι επικίνδυνο να εισπνεύσετε.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία καθαρισμού;
Αυτό εξαρτάται από την έκταση της ζημιάς, τις διαδικασίες της ασφαλιστικής εταιρείας και την αποτελεσματικότητα και την τεχνογνωσία της ομάδας αποκατάστασης ζημιών από πυρκαγιά. Εξαρτάται επίσης από το εάν το σπίτι σας έχει υποστεί ή όχι άλλες μορφές ζημιάς, όπως ζημιά από μούχλα και νερό. Η διαδικασία αποκατάστασης ζημιών από πυρκαγιά μπορεί να διαρκέσει από μερικές ημέρες έως αρκετούς μήνες για να ολοκληρωθεί. Μια αξιόπιστη εταιρεία αποκατάστασης πυρκαγιάς θα είναι σε θέση να σας παρέχει μια εκτίμηση για το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αποκατάστασης. Όλοι εμείς εδω στο katharismos.gr, βοηθάμε αρκετα στη δημιουργία ενός αρκετά ολοκληρωμένου σχεδίου αποκατάστασης, από τον καθαρισμό μέχρι και το βάψιμο του χώρου.

Το νερό που χρησιμοποιήθηκε για την κατάσβεση της φωτιάς βλάπτει το σπίτι μου;

Ποια η διαδικασία Καθαρισμού ενός χώρου που έχει πληγεί από φωτιά ?

Κάθε χώρος είναι μια και μοναδική περίπτωση, σκοπός μας είναι ανάλογα με την περίπτωση, η να καθαρίσουμε τον χώρο και να είναι έτοιμος για κατοίκηση η να τον προετοιμάσουμε για ελαιοχρωματισμό η και επισκευές , Τα πάντα σε έναν καθαρισμό μετά από φωτιά η κάπνα ,εξαρτούνται από το μέγεθος της φωτιάς και κατά πόσο έχει εισχωρήσει η κάπνα στους υπόλοιπους χώρους της οικίας και τι καταστροφές έχουν προκληθεί

Ο καθαρισμός ενός χώρου μετά από φωτιά ,ανάλογα με την κάθε περίπτωση μπορεί να διεξήχθη ως :

Παρακάτω κατά προσέγγιση σας παραθέτουμε τα πιθανά βήματα και την σειρά εργασιών που πρέπει να γίνουν ,τα βήματα όμως, πάντα είναι κατά προσέγγιση και ίσως είναι διαφορετικά και διαφέρουν από χώρο σε χώρο .

Βήμα 1 .Άδειασα του χώρου από κατεστραμμένα αντικείμενα και ανάλογα με την περίπτωση ,εναπόθεση τους σε ειδικό κάδο ,η μεταφορά με δικά μας οχήματα σε χωματερή.

Βήμα 2 .Αποξήλωση των καμένων επίπλων αν υπάρχουν ,όπως ντουλάπια κουζίνας η άλλα έπιπλα εντοιχιζόμενα .

Βήμα 3 .Άδειασμα ντουλαπιών από ρούχα και αποθήκευση τους σε σακούλες

Βήμα 4 .Κατέβασμα όλων των μικροαντικειμένων και συγκέντρωση τους σε χώρο τον οποίο θα καθαριστούν .

Βήμα 5 .Κατέβασμα σε όλα τα κάδρα και αντικείμενα που υπάρχουν σε τοίχους και συγκέντρωση σε ένα σημείο .

Βήμα 6 .Στην συνεχεία καθαρισμός οριζοντίων και καθέτων επιφανειών  με ειδικά απορρυπαντικά με σκοπό την απομάκρυνση της αιθανόλης (καπνιάς)

Βήμα 7.Στην συνεχεία καθαρισμός σε Εσωτερικά και εξωτερικά, Ντουλάπια Υπνοδωματίων κλπ αποθηκευτικών χώρων

Βήμα 8.Καθαρισμός σε πλακάκια, και άλλες επιφάνειες κουζίνας και μπάνιου .

Βήμα 9.Καθαρισμός καθρεπτών και ειδών υγιεινής.

Βήμα 10. Καθαρισμός αλουμινίων, υαλοπινάκων.

Βήμα 11. Καθαρισμός σε Πατάρια και αποθηκευτικούς Χώρους.

Βήμα 12. Καθαρισμός σε πόρτες και παντζούρια και αλουμίνια διακόπτες κλπ.

Βήμα 13. Πρώτος καθαρισμός και αναρρόφηση σκόνης και υπολειμμάτων αιθανόλης και υδάτων από τα δάπεδα.

Βήμα 14. Πρώτο Σκούπισμα και σφουγγάρισμα σε όλους τους χώρους της οικίας.

Βήμα 15. Καθαρισμός σε μπαλκόνια κάγκελα, παντζούρια και εξωτερικούς χώρους και τέντες αν υπάρχουν και έχει επεκταθεί η κάπνα και σε εκείνους τους χώρους .

Απαραίτητη προϋπόθεση σε κάθε συνεργασίας σε με όποια εξειδικευμένη εταιρία καθαρισμού ,να γνωρίσετε στα συνεργεία από ποιο πριν αν υπάρχει διαθέσιμο νερό και ρεύμα στον χώρο.

Φάση 2  Από την στιγμή που έχει απομακρυνθεί η αιθανόλη από τον χώρο περνάμε στις εργασίες καθαρισμού μικροαντικειμένων όπως  κάδρων κλπ, και εναπόθεση τους είτε στα σημεία που βρισκόταν η σε άλλο σημείο .ανάλογα πάντα αν ο χώρος που βρισκόταν θέλει βάψιμο η όχι .Σκοπός μας να φύγουν όλα τα υπολείμματα αιθανόλης από τον χώρο και τα αντικείμενα ώστε ακόμα και εργασίες βαψίματος να γίνουν ,να περιορίσουμε την οσμή .

Βήμα 2) Καθαρισμός ηλεκτρικών συσκευών (εξωτερικά και εσωτερικά ανάλογα με την περίπτωση ).

Βήμα 3) Καθαρισμός κλιμακοστασίου και έξω από την πόρτα που έχουν μείνει πιθανότατα στοιχειά αιθανόλης η υπολείμματα από νερά πυροσβεστικής

Βήμα 4) Καθαρισμός ηλεκτρικών συσκευών εξωτερικά και εσωτερικά ανάλογα με την περίπτωση.

ΠΡΟΣΟΧΉ : Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις περιπτώσεις, για την απομάκρυνση της αιθανόλης είναι ειδικά και η χρήση τους πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και μόνο για την αποφυγή εγκαυμάτων και αναπνευστικών προβλημάτων.

Καθαρισμός μετά από Φωτιά
Καθαρισμός μετά από Φωτιά

Τι περιλαμβάνει η αποκατάσταση ζημιών από πυρκαγιά;

Ο Καθαρισμός μετά από Φωτιά μπορεί να περιλαμβάνει πράγματα όπως : κατεδάφιση και ανακατασκευή επιπλέον εργασιών όπως απομάκρυνση συντριμμιών, οσμών και αιθάλης, καθαρισμός περιεχομένου και εργασία για την απομάκρυνση τυχόν διαταραγμένων κινδύνων όπως ο μόλυβδος και ο αμίαντος.

8 βήματα για την ανοικοδόμηση ενός κατεστραμμένου σπιτιού από πυρκαγιά
Καλέστε την Ασφαλιστική Εταιρεία. …
Αξιολογήστε τις δομικές ζημιές του σπιτιού σας. …
Βεβαιωθείτε ότι το ακίνητο είναι ασφαλές. …
Διεύθυνση δομικών επισκευών πρώτα. …
Επιθεωρήστε και επισκευάστε το ηλεκτρικό σύστημα. …
Αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με ζημιές από πυρκαγιά. …
Καθαρισμός δωματίου ανά δωμάτιο. …
Τεκμηριώστε τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος.
Πώς καθαρίζω το σπίτι μου μετά από ζημιά από Φωτιά ?

Για να αφαιρέσετε αιθάλη και καπνό από τοίχους, έπιπλα και δάπεδα, χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαπούνι ή απορρυπαντικό ή ανακατέψτε μαζί 4 έως 6 κουταλιές της σούπας. φωσφορικό τρι-νάτριο και 1 φλιτζάνι οικιακό καθαριστικό ή λευκαντικό χλωρίου σε κάθε γαλόνι ζεστού νερού. Φοράτε λαστιχένια γάντια. Φροντίστε να ξεπλύνετε τις επιφάνειες με καθαρό ζεστό νερό και να στεγνώσετε καλά.

Πόσο καιρό μετά από μια μικρή φωτιά μπορείτε να επιστρέψετε σπίτι σας ?;

Για μικρές πυρκαγιές που προκαλούν μικρή έως καθόλου δομική ζημιά και αντίθετα προκαλούν ζημιά καπνού καθ’ όλη τη διάρκεια, η διαδικασία αποκατάστασης μπορεί να διαρκέσει από μερικές ημέρες έως αρκετές εβδομάδες .

Τι πετάτε μετά τη φωτιά;

Πετάξτε αυτά τα τέσσερα πράγματα μετά από μια πυρκαγιά, χωρίς ερωτήσεις
Μη αλλοιώσιμα τρόφιμα που εκτίθενται σε θερμότητα, καπνό και χημικές ουσίες πυρόσβεσης. Η ασφάλεια των τροφίμων μετά από μια πυρκαγιά είναι ένα τεράστιο ζήτημα. …
Φθαρτό φαγητό που αφήνεται σε θερμοκρασία δωματίου για πολύ καιρό. …
Φάρμακα & Καλλυντικά. …
Καμένα Ρούχα. …

Πώς αφαιρείτε τη μαύρη αιθάλη από τους τοίχους;

Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική σκούπα με μια βούρτσα ταπετσαρίας για να αφαιρέσετε τα χαλαρά σωματίδια αιθάλης. Καθαρίστε την κατεστραμμένη περιοχή με ηλεκτρική σκούπα, βουρτσίζοντας ελαφρά για να αφαιρέσετε την αιθάλη. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό σφουγγάρι στεγνού καθαρισμού (χημικό σφουγγάρι) για να σκουπίσετε την αιθάλη.

Είναι επιβλαβής η μυρωδιά του καπνού μετά από φωτιά;

Ναι, η μυρωδιά του καπνού μετά από φωτιά στο σπίτι μπορεί να είναι επικίνδυνη και επιβλαβής. Είναι σημαντικό ότι εάν αισθάνεστε τη μυρωδιά καπνού, απομακρύνεστε μέχρι το σπίτι σας να απαλλαγεί εντελώς από καπνό και αιθάλη. Η Soil-Away είναι περήφανη που παρέχει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 24/7 για αποκατάσταση ζημιών από φωτιά, καπνό και αιθάλη

Καθαρισμος μετα απο φωτια

Είναι επιβλαβής η μυρωδιά του καπνού μετά από φωτιά στο σπίτι;

Οι πυρκαγιές στο σπίτι μπορεί να είναι καταστροφικές, αλλά το τρομακτικό μέρος είναι ότι η ίδια η φωτιά μπορεί να μην είναι το πιο επικίνδυνο μέρος. Ο καπνός και η μυρωδιά καπνού της φωτιάς μπορεί να είναι εξίσου επικίνδυνοι. Μετά από μια πυρκαγιά, η ρύπανση από καπνό θα γεμίσει το σπίτι σας, ακόμη και σε περιοχές που δεν θα περίμενε κανείς. Μπορεί να μπει σε κάθε πτυχή και χαραμάδα του σπιτιού σας. Ο καπνός και η αιθάλη θα προσκολληθούν σε επιφάνειες όπως ρούχα και έπιπλα, που σημαίνει ότι θα είστε συνεχώς περικυκλωμένοι.

Μπορεί να νομίζετε ότι αυτό που βιώνετε μέσα στο σπίτι σας είναι απλώς μια μυρωδιά, αλλά στην πραγματικότητα εξακολουθεί να είναι καπνός και αιθάλη που έχει προσκολληθεί στα υπάρχοντά σας και στο σπίτι σας. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και μπορεί να προκαλέσει κινδύνους για την υγεία.

Αναπνευστικά Θέματα

Οι χημικές ουσίες και το διοξείδιο του άνθρακα του καπνού της φωτιάς μπορούν να πάρουν όλο το οξυγόνο στο σπίτι σας, αφήνοντάς σας μόνο τοξίνες για να εισπνεύσετε. Είναι ενσωματωμένες στους τοίχους, τα έπιπλα, τα ρούχα και τα υπάρχοντά σας μετά από πυρκαγιά. Αυτές οι τοξίνες και οι χημικές ουσίες μπορούν στη συνέχεια να εισέλθουν στους πνεύμονές σας όταν τις εισπνέετε, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Ακόμα κι αν δεν βλέπετε τον καπνό και την αιθάλη που αναπνέετε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Ερεθισμός

Εάν μένετε σε ένα σπίτι που επηρεάστηκε από καπνό φωτιάς και αιθάλη, μπορεί ενδεχομένως να οδηγήσει σε αρκετά σοβαρούς ερεθισμούς. Συνηθέστερα, οι συνέπειες του καπνού και της αιθάλης μπορεί να ερεθίσουν σοβαρά τα μάτια σας. Χωρίς άμεση προσοχή, αυτό θα μπορούσε να γίνει κάτι πιο σοβαρό. Θα μπορούσατε επίσης να αρχίσετε να αισθάνεστε ερεθισμό του δέρματός σας. Είναι σημαντικό εάν αισθάνεστε ερεθισμό λόγω των συνεπειών μιας πυρκαγιάς στο σπίτι, να τον αντιμετωπίσετε αμέσως.

Αποκατάσταση και καθαρισμός ζημιών από πυρκαγιά, καπνό και αιθάλη μακριά από το έδαφος

Η σύντομη απάντηση; Ναι, η μυρωδιά του καπνού μετά από φωτιά στο σπίτι μπορεί να είναι επικίνδυνη και επιβλαβής. Είναι σημαντικό ότι εάν αισθάνεστε τη μυρωδιά καπνού, απομακρύνεστε μέχρι το σπίτι σας να απαλλαγεί εντελώς από καπνό και αιθάλη. Η Soil-Away είναι περήφανη που παρέχει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 24/7 για αποκατάσταση ζημιών από φωτιά, καπνό και αιθάλη. Εξαλείφουμε την αιθάλη και την οσμή που μπορεί να διαπεράσει τις επιφάνειες του σπιτιού σας με τις εξαιρετικά λεπτομερείς και εξειδικευμένες μεθόδους καθαρισμού μας

Πως καθαρίζω μετά από φωτιά ? είναι Ασφαλές ?

Χρησιμοποιήστε μια υγρή σφουγγαρίστρα ή πανί για να καθαρίσετε την ορατή σκόνη στο σπίτι. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά χημικά καθαριστικά ή ξύδι καθώς μπορεί να αντιδράσουν με χημικές ουσίες στη στάχτη. Το σαπούνι και το νερό είναι επαρκή για τον καθαρισμό της τέφρας από σκληρές επιφάνειες. Οι μαλακές επιφάνειες και τα υφάσματα πρέπει να πλένονται ή να απορρίπτονται.

Πώς καθαρίζετε τις επιφάνειες μετά από φωτιά;

Για να αφαιρέσετε αιθάλη και καπνό από τοίχους, έπιπλα και δάπεδα, χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαπούνι ή απορρυπαντικό ή ανακατέψτε μαζί 4 έως 6 κουταλιές της σούπας. φωσφορικό τρι-νάτριο και 1 φλιτζάνι οικιακό καθαριστικό ή λευκαντικό χλωρίου σε κάθε γαλόνι ζεστού νερού. Φοράτε λαστιχένια γάντια. Φροντίστε να ξεπλύνετε τις επιφάνειες με καθαρό ζεστό νερό και να τις στεγνώσετε καλά.

Μπορούν να καθαριστούν τα ρούχα μετά από φωτιά;

Βάλτε τα ρούχα στο πλυντήριο όσο είναι ακόμα υγρά. Πριν ξεκινήσετε το πλύσιμο, ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ένα φλιτζάνι ξύδι στα ρούχα και μετά πλύνετε κανονικά. Αφού ολοκληρωθεί η πρώτη πλύση, πετάξτε τα ξανά στο πλυντήριο.

Εκτός από την ίδια τη φλόγα, ακόμη και ο καπνός και η αιθάλη που παράγονται μπορεί να βλάψουν τα υπάρχοντα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να σώσετε την ιδιοκτησία εάν σταματήσει μια πυρκαγιά. Μερικά από τα πράγματα που συχνά απορρίπτονται μετά από τέτοια περιστατικά είναι τα ρούχα. Αλλά, τι θα γινόταν αν υπήρχε η πιθανότητα να σώσετε τα αγαπημένα σας ρούχα από τη φθορά του καπνού;

Πώς να επαναφέρετε ρούχα που έχουν υποστεί βλάβη από τον καπνό

Είναι δυνατό να καθαρίσετε ρούχα που έχουν υποστεί ζημιά από τον καπνό χωρίς τη βοήθεια επαγγελματιών. Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό, θα πρέπει να γνωρίζετε τα κατάλληλα βήματα που πρέπει να κάνετε. Διαφορετικά, θα προκαλέσετε περαιτέρω ζημιά.

Ξεχωρίστε τα μη καμένα ρούχα από τα καμένα.
Οργανωμένα διασώσιμα ρούχα με βάση
Κρεμάστε αμέσως τα ρούχα έξω για να στεγνώσουν. Αυτό θα αποτρέψει την ανάπτυξη μούχλας.
Καλύψτε τα ρούχα που δεν έχουν υποστεί ζημιά με πλαστικά σεντόνια

Αφαίρεση αιθάλης

Μετά από μια φωτιά, θα παρατηρήσετε ότι τα υπάρχοντά σας καλύπτονται από μια μαύρη σκόνη, μερικές φορές λιπαρή, ουσία γνωστή ως αιθάλη. Τα σωματίδια του είναι μικρά, επιτρέποντάς του να κινείται ελεύθερα στην ατμόσφαιρα και μπορεί να διεισδύσει στα υφάσματα. Πριν καν σκεφτείτε να καθαρίσετε τα ρούχα σας μετά από ζημιά από πυρκαγιά, θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε την αιθάλη.

Οι κύριοι λόγοι για να αφαιρέσετε πρώτα την αιθάλη είναι:

Είναι η κύρια πηγή οσμής στα ρούχα σας

Μπορεί εύκολα να προκαλέσει λεκέδες καθώς είναι λιπαρό

Για να αφαιρέσετε την αιθάλη, ξεκινήστε παίρνοντας τα ρούχα σας και ανακινήστε τα απαλά. Αποφύγετε κάθε επιθετικό τίναγμα γιατί μπορεί να προκαλέσει λεκέδες στο ύφασμα. Από εκεί, μπορείτε να προχωρήσετε στη χρήση μιας ηλεκτρικής σκούπας υψηλής ισχύος που έχει στενή άκρη. Αποφύγετε το λεκέ των ρούχων σας διασφαλίζοντας ότι η ηλεκτρική σκούπα απέχει τουλάχιστον μια ίντσα από τα ρούχα. Όταν σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα ρούχα που έχουν υποστεί ζημιά από τον καπνό, μην χρησιμοποιείτε όρθια ηλεκτρική σκούπα ή εξαρτήματα με βούρτσες, καθώς μπορεί να προκαλέσουν την περαιτέρω διείσδυση αιθάλης στο ύφασμα.

Απαλλαγή από τις οσμές καπνού

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν ασχολούνται με ρούχα μετά από ζημιά από πυρκαγιά είναι να υποθέτουν ότι η κανονική πρακτική πλύσης θα εξαλείψει τη μυρωδιά. Κάτι τέτοιο μόνο επιδεινώνει το πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει επειδή, κατά τη διάρκεια της πλύσης, το νερό θα χαλαρώσει τη μυρωδιά του καπνού. Ωστόσο, στη συνέχεια απορροφάται στο νερό, αφήνοντας τα ρούχα σας να αναβράζουν σε νερό που μυρίζει καπνό. Ως εκ τούτου, η μυρωδιά απλώνεται ομοιόμορφα σε όλο το ρούχο.

Επομένως, πρέπει να απαλλαγείτε από τον καπνό πριν βάλετε τα ρούχα σας στο νερό. Αφού αερίσετε τα ρούχα και αφαιρέσετε την αιθάλη, ψεκάστε τα ρούχα σας με μείγμα νερού και ξιδιού σε ίσα μέρη. Εάν η μυρωδιά του καπνού είναι πολύ συμπυκνωμένη, κάντε το μερικές ακόμη φορές. Βάλτε τα ρούχα στο πλυντήριο όσο είναι ακόμα υγρά.

Πριν ξεκινήσετε το πλύσιμο, ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ένα φλιτζάνι ξύδι στα ρούχα και μετά πλύνετε κανονικά. Αφού ολοκληρωθεί η πρώτη πλύση, πετάξτε τα ξανά στο πλυντήριο. Αυτή τη φορά, καθαρίστε τα ρούχα με το αγαπημένο σας απορρυπαντικό. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι τα ρούχα σας μυρίζουν ξύδι. Ευτυχώς, αυτή η μυρωδιά εξαφανίζεται φυσικά. Εάν τα ρούχα σας ακόμα μυρίζουν καπνό, επαναλάβετε ολόκληρη τη διαδικασία. Ανάλογα με τη συγκέντρωση της μυρωδιάς, μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε αρκετές φορές.

Τι γίνεται αν το ύφασμα δεν πλένεται;

Υπάρχουν μερικά υφάσματα που δεν είναι κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο. Αν και παρουσιάζουν μεγαλύτερη πρόκληση, υπάρχει ακόμα τρόπος να αφαιρέσετε τη μυρωδιά του καπνού. Βγάλτε το ρούχο σας έξω και ρίξτε του γενναιόδωρα μαγειρική σόδα. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι επιφάνειες είναι καλυμμένες. Η μαγειρική σόδα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην αφαίρεση οσμών από ρούχα και υφάσματα.

Για καλύτερα αποτελέσματα, αφήστε το για ένα εικοσιτετράωρο να κατασταλάξει και να κάνει τα μαγικά του. Μόλις παρέλθει αυτός ο χρόνος, αφαιρέστε τη μαγειρική σόδα ανακινώντας την ή σκουπίζοντας με ηλεκτρική σκούπα τα ρούχα σας. Συνεχίστε να αφήνετε τα ρούχα σας έξω στον αέρα για όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς ο καθαρός αέρας βοηθά στην απομάκρυνση της μυρωδιάς του καπνού. Εάν η μυρωδιά παραμένει, ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία μερικές φορές.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε εμπορικά προϊόντα που αφαιρούν τις οσμές καπνού. Αν και μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικά, βεβαιωθείτε ότι δεν αγοράζετε ένα προϊόν που χρησιμοποιεί απλώς μια πιο έντονη μυρωδιά για να καλύψει τη μυρωδιά του καπνού.

Η κύρια διαδικασία που χρησιμοποιούν ονομάζεται θεραπεία με όζον. Αυτή η μέθοδος απόσμησης αφαιρεί την οσμή διασπώντας τα σωματίδια καπνού

γεννήτρια. Επίσης, παράγει ένα οξειδωτικό αποτέλεσμα που αφήνει τα ρούχα σας με την αναζωογονητική μυρωδιά που έρχεται μετά από μια καταιγίδα.

Συνήθως, ο καθαρισμός πραγματοποιείται σε μια αίθουσα όζοντος. Ωστόσο, οι πυροσβέστες μπορούν να στήσουν μια σκηνή στο συγκρότημα σας, όπου μπορούν να καθαρίσουν και να αφαιρέσουν τις οσμές στην περιοχή σας.

Τις περισσότερες φορές, η χρήση οικιακών προϊόντων απόσμησης ή σπρέι αερολύματος και αρωμάτων για την απόσμηση παράγει προσωρινά αποτελέσματα. Μερικές φορές, συνδυάζονται ακόμη και με τη μυρωδιά για να δημιουργήσουν μια ακόμα πιο πικάντικη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να καλέσετε επαγγελματίες πυροσβέστες μετά από ζημιά από πυρκαγιά.

Η Maid.gr είναι ένα γραφείο καθαρισμού που προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού κατοικιών και εμπορικών χώρων. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν συμβουλή σχετικά με τον καθαρισμό ζημιών από πυρκαγιά.

Οι ζημιές apo φωτιά στο σπίτι ή την επιχείρησή σας  θα πρέπει να εξεταστούν αμέσως. Η πλήρης έκταση της ζημιάς σας θα καθοριστεί από τους ειδικούς της maid.gr αμέσως μετά την άφιξη. Μετά από αυτό, θα εκτελέσουμε όλες τις απαιτούμενες εργασίες αποκατάστασης ζημιών από πυρκαγιά, όπως επισκευές και δομικές επισκευές και υποστήριξη. Οι ειδικοί της maid.gr  θα εργαστούν δυναμικά για τον καθαρισμό και την απόσμηση των χώρων σας. Οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι να πακετάρουν τα υπάρχοντά σας με προσοχή και σεβασμό και να ακούν τις ανησυχίες σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να καθαρίσει ο καπνός της φωτιάς;

Μετά από πυρκαγιά στο κτήριο σας, μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να εξαφανιστούν οι μυρωδιές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι σημαντικό να καθαρίζετε σχολαστικά και να αερίζετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να βελτιώσετε την ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

Πώς γίνεται σωστά ο Καθαρισμός μετά από Φωτιά ?
Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας και να καθαρίσετε γρήγορα το σπίτι σας.
Καθαρίστε όλο το σπίτι, όχι ένα δωμάτιο τη φορά. …
Συγκεντρώστε όλα τα εργαλεία καθαρισμού σας σε μια κουβέρτα. …
Καθαρίστε την ακαταστασία. …
Σκόνη και κενό. …
Σκουπίστε καθρέφτες και γυαλί. …
Απολυμάνετε τους πάγκους και τις επιφάνειες. …
Εστιάστε σε μπανιέρες, νεροχύτες και τουαλέτες. …
Σκούπισε και μετά σφουγγάρισε.

Τι καλύπτουν οι υπηρεσίες αποκατάστασης
ζημιών από πυρκαγιά;

Οι περισσότερες υπηρεσίες αποκατάστασης ζημιών από πυρκαγιά περιλαμβάνουν έκτακτη επεξεργασία μουσαμά, επιβίβαση, αφαίρεση οσμής αιθάλης και καπνού, απόσμηση, αποχέτευση, ενδελεχή καθαρισμό του ακινήτου και αποκατάσταση περιεχομένου αντικειμένων που μπορούν να αποθηκευτούν. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες επισκευής ή πλήρους ανακατασκευής.

Πόσο κοστίζουν συνήθως οι υπηρεσίες
αποκατάστασης πυρκαγιάς;

Το κόστος των υπηρεσιών αποκατάστασης πυρκαγιάς θα εξαρτηθεί από τη σοβαρότητα της πυρκαγιάς, την έκταση της ζημιάς του ακινήτου και του περιεχομένου του και την τοποθεσία του ακινήτου. Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν δωρεάν επιτόπιες εκτιμήσεις ή μπορείτε να λάβετε μια εκτίμηση στο διαδίκτυο συμπληρώνοντας μια φόρμα ή μέσω τηλεφώνου.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με δύο εκτιμήσεις που ελήφθησαν μέσω τηλεφώνου κατά τη διάρκεια αυτής της ερευνητικής διαδικασίας, ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με μεσαίου μεγέθους τζάκι κουζίνας μπορεί να κοστίσει περισσότερα από 1000 ευρω. Για μικρές πυρκαγιές όπου η κύρια ανάγκη είναι να αφαιρέσετε τη μυρωδιά καπνού, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε περιπου 500-700 ευρω. Οι εταιρείες αποκατάστασης ζημιών από πυρκαγιά τονίζουν τη σημασία της ενημέρωσης της ασφάλισης περιουσίας σας για να αντισταθμίσετε αυτά τα κόστη, δεδομένου ότι αυτά τα έξοδα μπορεί να αθροιστούν.

Οι υπηρεσίες αποκατάστασης πυρκαγιάς καλύπτονται από ασφάλιση;

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες ιδιοκτητών σπιτιού προσφέρουν προστασία της δομής της ιδιοκτησίας σας λόγω καταστροφής, όπως πυρκαγιά, και καλύπτουν επίσης το 50{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368} έως 70{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368} των προσωπικών αντικειμένων που βρίσκονταν μέσα στις εγκαταστάσεις. Για να βεβαιωθείτε ότι η ζημία σας καλύπτεται από την ασφάλιση περιουσίας σας, καλέστε τον πάροχο σας μόλις είναι ασφαλές να το κάνετε μετά από μια πυρκαγιά και μάθετε τι περιλαμβάνει.

Ο Καθαρισμός μετά από Φωτιά καλύπτεται από ασφαλιστική εταιρία

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες ιδιοκτητών σπιτιού προσφέρουν προστασία της δομής της ιδιοκτησίας σας λόγω καταστροφής, όπως πυρκαγιά, και καλύπτουν επίσης το 50{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368} έως 70{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368} των προσωπικών αντικειμένων που βρίσκονταν μέσα στις εγκαταστάσεις. Για να βεβαιωθείτε ότι η ζημία σας καλύπτεται από την ασφάλιση περιουσίας σας, καλέστε τον πάροχο σας μόλις είναι ασφαλές να το κάνετε μετά από μια πυρκαγιά και μάθετε τι περιλαμβάνει.

?

Καθαρισμός νεόδμητων

Καθαρισμός νεόδμητων.Ο αρχικός καθαρισμός ενός νεόδμητου ή ανακαινισμένου κτιρίου αφορά έναν από τους πλέον σημαντικούς αρχικούς καθαρισμούς,Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνολογίες συστημάτων καθαρισμού.

Αρχικός Καθαρισμός νεόδμητου διαμερίσματος.Γενικός καθαρισμός ανακαινισμένου διαμερίσματος από τα έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία καθαρισμού

Οι maids και η ομάδα τους είναι ειδικοί σε Καθαρισμός νεόδμητων μετά την κατασκευή. Είτε έχετε ολοκληρώσει την ανακαίνιση, Οι έμπειρες ομάδες καθαρισμού μας , θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε την τάξη στο σπίτι σας για να απολαύσετε τη νέα του εμφάνιση με εναν καλο επαγγελματικο Καθαρισμό νεόδμητου.

αθαρισμος χωρων

Όπως καθαρισμός από φωτιά , καθαρισμός από περιστέρια ,γενικοί και αρχικοί καθαρισμοί ,καθαρισμοί από μετακόμιση ,Μηνιαίοι καθαρισμοί γραφείων και οικιών .

Καθαρισμος από περιστερια

Καθαρισμος από περιστερια .Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να προβούν άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε οποιονδήποτε καθαρισμό χώρου ο οποίος έχει πληγεί από περιττώματά περιστεριών.Διαβάστε περισσότερα  : https://genikoikatharismoi.gr/home-2/eidikoi-katharismoi/katharismos-apo-peristeria

Καθαρισμός από περιττώματα περιστεριών. Καθαρισμος από περιστερια  .Ενώ τα πουλιά μπορεί να είναι όμορφα πλάσματα που πετούν, τα περιττώματα που αφήνουν πίσω τους δεν είναι τόσο όμορφα. Στην πραγματικότητα, αυτά τα περιττώματα εγκυμονούν πολλούς κινδύνους, εκτός από την παντελή έλλειψη αισθητικής έλξης. Τα περιττώματα πτηνών μπορούν να προκαλέσουν μια σειρά ζητημάτων όταν δεν αντιμετωπίζονται έγκαιρα και η έλλειψη ρύθμισης μπορεί να οδηγήσει σε πολύ τρομερές συνέπειες. Διαβάστε περισσότερα  : https://katharismos.gr/home-2/eidikoi-katharismoi/katharismos-apo-peristeria

Καθαρισμος από περιστερια Γνωρίζεται οτι τα περιττώματα των περιστεριών δεν είναι άπλα διαβρωτικά και δυνητικά και βλάπτουν το κτίριο ή το σπίτι σας ,αλλα Μπορούν επίσης να μεταφέρουν πάνω από 60 ασθένειες ?.Ευτυχώς, διαθέτουμε την εκπαίδευση και τα εργαλεία που απαιτούνται για να καθαρίσουμε σχολαστικά τα περιττώματα των πτηνών και να απολυμάνουμε τις πληγείσες περιοχές Διαβάστε περισσότερα  :   https://hellascleaning.gr/home-2/eidikoi-katharismoi/katharismos-apo-peristeria/

Όταν ανακαλύπτουμε περιστέρια να ζουν στις σοφίτες μας, στα μπαλκόνια ή στη στέγη μας, η ζημιά που έχουν προκαλέσει μπορεί να είναι σοβαρή. Συχνά θα υπάρχουν περιστέρια, φωλιές περιστεριών, νεκρά πουλιά, αυγά, ακόμη και πολλά ζωντανά πουλιά αξίας μηνών ή ετών. Αντικείμενα όπως αγωγοί, συστήματα HVAC, ηλεκτρικές γραμμές, αγωγοί, προσωπικά περιεχόμενα και η ίδια η δομή μπορεί να επηρεαστούν σοβαρά και περιστασιακά να καταστραφούν. Τα μέτρα υπηρεσίας καθαρισμού περιττωμάτων πτηνών που διαθέτουμε διασφαλίζουν την ασφαλή απομάκρυνση των απορριμμάτων πτηνών και την απολύμανση των χώρων για την απομάκρυνση τυχόν κινδύνων για την υγεία. Διαβάστε περισσότερα  : https://officecleaning.gr/cleaning/{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b5{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b4{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ba{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ad{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}82-{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}85{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}80{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b7{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}81{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b5{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}83{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}af{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b5{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}82-{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ba{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b8{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}81{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}83{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bc{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}8d/{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ba{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b8{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}81{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}83{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bc{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}8c{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}82-{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}80{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}8c-{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}80{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b5{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}81{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}83{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}84{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ad{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}81{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1

Καθαρισμός από φωτιά

Καθαρισμός από φωτιά  Κάθε Καθαρισμός από φωτιά είναι για εμάς μια και μοναδική περίπτωση, κάθε πελάτης ανάλογα με τις ανάγκες του αντιμετωπίζεται τελείως διαφορετικά και σε κάθε περίπτωση σκοπός μας είναι το τέλειο αποτέλεσμα και μόνο,και πάντα προέχει η ικανοποίηση του πελάτη

Διαβάστε περισσότερα  : https://genikoikatharismoi.gr/home-2/eidikoi-katharismoi/katharismos-apo-fotia/

Καθαρισμός από φωτιά Το συνεργείο καθαρισμού μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον Καθαρισμό μετά από φωτιά οποιουδήποτε επαγγελματικού η οικιακού χώρου .Για να γίνει ένας Ολοκληρωμένος Γενικός Καθαρισμός μετα από φωτια στο Σπίτι σας, ακολουθούμε εξειδικευμένους και δοκιμασμένους τρόπους καθαρισμού που οδηγούν σε άριστα αποτελέσματα.Χρησιμοποιούμε πάντα τον κατάλληλο ιδιόκτητο εξοπλισμό που απαιτείται για τον κάθε χώρο, για να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .

Διαβάστε περισσότερα  : https://katharismos.gr/home-2/eidikoi-katharismoi/katharismos-apo-fotia

Καθαρισμός από φωτιά  Το συνεργείο καθαρισμού μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον Καθαρισμό μετά από φωτιά οποιουδήποτε επαγγελματικού η οικιακού χώρου .Για να γίνει ένας Ολοκληρωμένος Γενικός Καθαρισμός μετα από φωτια στο Σπίτι σας, ακολουθούμε εξειδικευμένους και δοκιμασμένους τρόπους καθαρισμού που οδηγούν σε άριστα αποτελέσματα.Χρησιμοποιούμε πάντα τον κατάλληλο ιδιόκτητο εξοπλισμό που απαιτείται για τον κάθε χώρο, για να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .

Διαβάστε περισσότερα  : https://hellascleaning.gr/home-2/eidikoi-katharismoi/katharismos-apo-fotia/

Καθαρισμός μετα από φωτιά  Μπορούμε να βοηθήσουμε στον απόηχο της ζημιάς από πυρκαγιά

Η αποκατάσταση ζημιών από πυρκαγιά είναι μια περίπλοκη διαδικασία, αναλαμβάνουμε την αφαίρεση της καπνιάς από όλα τα σημεία του χώρου που έχει πληγεί από φωτιά. Θα σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα της διαδρομής για να μην είστε μόνοι. Διαβάστε περισσότερα  : https://genikoikatharismoi.gr/fotia

Διαβάστε περισσότερα  : https://officecleaning.gr/cleaning/{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b5{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b4{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ba{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ad{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}82-{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}85{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}80{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b7{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}81{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b5{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}83{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}af{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b5{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}82-{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ba{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b8{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}81{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}83{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bc{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}8d/{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ba{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b8{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}81{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}83{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bc{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}8c{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}82-{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bc{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b5{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}84{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ac-{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}80{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}8c-{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}86{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}89{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}84{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ac

Αρχικος Καθαρισμος

Αρχικος Καθαρισμος Αναγνωρίζουμε ότι κάθε σπίτι και επιχείρηση έχει τις δικές του ειδικές απαιτήσεις, επομένως θα συνεργαστούμε μαζί σας για να προσαρμόσουμε ένα πρόγραμμα καθαρισμού που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι θα έχετε ακριβώς αυτό που θέλετε, στα πρότυπα που περιμένετε.  Διαβάστε περισσότερα  : https://hellascleaning.gr/home-2/genikoi-katharismoi/archikos-katharismos/

Αρχικος Καθαρισμος Τα Πολυμελή Συνεργείο καθαρισμού νεόδμητων μας ,αποτελούμενα από ομάδες έμπειρων καθαριστών, αναλαμβάνουν να καθαρίσουν τέλεια, γρήγορα και προσεκτικά την οικία σας η τον επαγγελματικό σας χώρο ,και να αναδείξουν με τα κατάλληλα απορρυπαντικά, υλικά και μηχανήματα καθαρισμού, την ομορφιά του χωρου σας. φροντίζουμε πάντα μετά τον καθαρισμό να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα, γι αυτό απαιτούνται εξειδικευμένα άτομα και ειδικά μηχανήματα. Ο καθαρισμός σπιτιού απαιτεί τα κατάλληλα υλικά τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Διαβάστε περισσότερα  : https://katharismos.gr/home-2/genikoi-katharismoi/archikos-katharismos/

Αρχικος Καθαρισμος  .Αφού έχετε επενδύσει τόσα πολλά στο «νέο» σας σπίτι, σας αξίζει να περπατήσετε σε έναν φρέσκο καθαρό χώρο. Τα επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού μας θα τρίψουν και θα απολυμάνουν το σπίτι σας για να μπορέσετε να επιστρέψετε στον καινούριο σας χώρο.

Τα συνεργεία μας θα κάνουν το περιβάλλον της ζωής σας καθαρό, ασφαλές και υγιεινό. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων πανιών από μικροΐνες και τεχνολογίας φιλτραρίσματος κενού.

Διαβάστε περισσότερα  : https://genikoikatharismoi.gr/home-2/genikoi-katharismoi/archikos-katharismos

Γενικός καθαρισμός

Γενικός καθαρισμός Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, και εξοπλισμό ώστε να προβούν άμεσα σε οποιονδήποτε Γενικο Καθαρισμο χώρου.  Διαβάστε περισσότερα  : https://katharismos.gr/home-2/genikoi-katharismoi/genikos-katharismos/

Γενικός καθαρισμός Κάθε γενικός καθαρισμός είναι για εμάς μια και μοναδική περίπτωση, κάθε πελάτης ανάλογα με τις ανάγκες του αντιμετωπίζεται τελείως διαφορετικά και σε κάθε περίπτωση σκοπός μας είναι το τέλειο αποτέλεσμα και μόνο,και πάντα προέχει η ικανοποίηση του πελάτη  .Διαβάστε περισσότερα  : https://hellascleaning.gr/home-2/genikoi-katharismoi/genikos-katharismos/

Γενικός καθαρισμός .Μήπως το σπίτι σας έχει καθυστερήσει για έναν καλο γενικο καθαρισμό; Χρειάζεστε βοήθεια με τον καθαρισμό του πάρτι; Θέλετε να γίνει ένας κάλος γενικός καθαρισμός ? Όποια και αν είναι η περίπτωσή σας, οι επαγγελματίες καθαριστές μας μπορούν να διασφαλίσουν ότι ο χώρος σας θα σας είναι σε κορυφαία φόρμα. Θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι παρέχουμε το ίδιο επίπεδο φροντίδας τόσο με τις περιστασιακές υπηρεσίες καθαρισμού όπως κάνουμε με τις τακτικές υπηρεσίες καθαρισμού μας Διαβάστε περισσότερα  : https://genikoikatharismoi.gr/home-2/genikoi-katharismoi/

Καλέστε μας καθημερινά για οποιαδήποτε υπηρεσία γενικού η περιοδικού καθαρισμού

Είτε χρειάζεστε μόνο περιστασιακές υπηρεσίες είτε θέλετε να δείτε τι μας κάνει την καλύτερη εταιρεία καθαρισμού σπιτιού στον κλάδο, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα παρέχουμε πάντα τις πιο εμπεριστατωμένες, ειλικρινείς και εξατομικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού. Διαβάστε περισσότερα  : https://genikoikatharismoi.gr/home-2/genikoi-katharismoi/genikos-katharismos/

Καθαρισμός από μετακόμιση

Καθαρισμός από μετακόμιση.Οι πρώτες μέρες στο νέο σας σπίτι μπορεί να είναι ανεμοστρόβιλος. Μεταξύ της υπογραφής της γραφειοκρατίας και της μετακίνησης επίπλων, μπορεί να μην έχετε χρόνο για καθαρισμό από τοίχο σε τοίχο. Αντί να προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, η κίνησή μας στις υπηρεσίες καθαρισμού θα κάνει τον καινούργιο σας χώρο να είναι καθαρός σε ελάχιστο χρόνο Διαβάστε περισσότερα  :  https://genikoikatharismoi.gr/home-2/genikoi-katharismoi/katharismos-apo-metakomisi/

Καθαρισμός από μετακόμιση Η μετακόμιση μέσα ή έξω από ένα σπίτι είναι το σημάδι μιας συναρπαστικής μετάβασης στη ζωή, αλλά μπορεί να είναι μια πολύ αγχωτική στιγμή. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να φροντίσετε, με τα πάντα, από τη συσκευασία μέχρι τη διακόσμηση του νέου σας σπιτιού και τα πάντα ενδιάμεσα. Ένας από τους μεγαλύτερους πόνους της μετακόμισης είναι να καθαρίσετε το προηγούμενο ή το νέο σας σπίτι για να το προετοιμάσετε για πώληση ή τη μεγάλη μέρα μετακόμισης.Διαβάστε περισσότερα  : https://katharismos.gr/home-2/genikoi-katharismoi/katharismos-apo-metakomisi

Καθαρισμός από μετακόμιση Αντί να προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, η κίνησή μας στις υπηρεσίες καθαρισμού θα κάνει τον καινούργιο σας χώρο να είναι καθαρός σε ελάχιστο χρόνο.. Διαβάστε περισσότερα  : https://hellascleaning.gr/home-2/genikoi-katharismoi/katharismos-apo-metakomisi/

Τακτικοί Καθαρισμοί γραφείων – Καθαρισμός γραφείων

Καθαρισμός γραφείου. Εξειδικευμένα προγράμματα καθαρισμού προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών μας σε επαγγελματικούς χώρους γραφειων

Διαβάστε περισσότερα  : https://katharismos.gr/home-2/periodikoi-katharismoi/taktikoi-katharismoi-grafeion/

Καθαρισμα γραφείου Με επίκεντρο τις επιδόσεις και μια εξαιρετική, αφοσιωμένη και μακροχρόνια ομάδα – χτίζουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο σε έναν κλάδο όπου συνήθως δεν βρίσκεται το «ειδικό»

Καθαρισμός γραφείων Παρέχουμε στους ιδιοκτήτες γραφειων προσαρμόσιμες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης. Ο katharismos.gr είναι τοπικός ηγέτης στις υπηρεσίες καθαρισμού κατοικιών. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία καθαρών, ασφαλών και υγιεινών περιβαλλόντων.  : https://katharismos.gr/home-2/periodikoi-katharismoi/taktikoi-katharismoi-grafeion/

Η πολυετής πείρα μας σάς δίνει εμπιστοσύνη στις εμπορικές υπηρεσίες καθαρισμού και καλύπτουμε όλους τους κλάδους είτε η επιχείρησή σας είναι γραφείο είτε μεγάλο, δημόσιο κτίριο, σχολείο, πάροχος υγειονομικής περίθαλψης και οποιαδήποτε άλλη εμπορική επιχείρηση

Παρέχουμε στους ιδιοκτήτες γραφειων προσαρμόσιμες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης. Ο katharismos.gr είναι τοπικός ηγέτης στις υπηρεσίες καθαρισμού κατοικιών. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία καθαρών, ασφαλών και υγιεινών περιβαλλόντων.  Διαβάστε περισσότερα  : https://katharismos.gr/home-2/periodikoi-katharismoi/taktikoi-katharismoi-grafeion/

O katharismos.gr γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να διατηρείς ένα καθαρό και οργανωμένο γραφείο για μια παραγωγική εργάσιμη μέρα. Όταν προσλάβετε το προσωπικό του genikoikatharismoi.gr , θα ξεσκονίσουμε, θα καθαρίσουμε και θα σκουπίσουμε με ηλεκτρική σκούπα το γραφείο του σπιτιού σας, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο να εργαστείτε και να μην σας αποσπάται η προσοχή από το χάος  .Διαβάστε περισσότερα  : https://genikoikatharismoi.gr/home-2/periodikoi-katharismoi/taktikoi-katharismoi-grafeion/

Με όλη του την κίνηση, ένα γραφειο μπορεί να είναι καταφύγιο για τη σκόνη και τη βρωμιά. Συνήθως απαιτεί τακτική συντήρηση για να φαίνεται καλύτερα. Οι υπηρεσίες καθαρισμού μας θα το επιτύχουν αυτό και πολλά άλλα .Διαβάστε περισσότερα  : https://officecleaning.gr/cleaning/{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b5{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}80{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bd{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bb{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bc{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b2{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bd{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}8c{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bc{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b5{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bd{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9-{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ba{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b8{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}81{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}83{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bc{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}af/{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ba{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b8{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}81{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}83{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bc{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}8c{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}82-{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b3{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}81{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}86{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b5{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}af{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}89{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bd/

Τακτικοί Καθαρισμοί οικιών

Παρέχουμε εξειδικευμένα προγράμματα καθαρισμού προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών μας σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα  : https://katharismos.gr/home-2/periodikoi-katharismoi/taktikoi-katharismoi-oikion/

Ο katharismos.gr παρέχει ταχύτερο, βαθύτερο, λεπτομερή καθαρισμό από οποιονδήποτε άλλο. Δεν θα στείλουμε μόνο έναν εργαζόμενο στο σπίτι σας, αλλά ένα επαγγελματικό πλήρωμα τριών ατόμων. Μπορούμε να σας προσφέρουμε καθορισμένες ημέρες, ώρες και πληρώματα εάν μας ζητηθεί.

Διαβάστε περισσότερα  : https://katharismos.gr/home-2/periodikoi-katharismoi/taktikoi-katharismoi-oikion/

Παρέχουμε στους ιδιοκτήτες σπιτιων προσαρμόσιμες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης.

Ο katharismos.gr είναι τοπικός ηγέτης στις υπηρεσίες καθαρισμού κατοικιών. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία καθαρών, ασφαλών και υγιεινών περιβαλλόντων.

Διαβάστε περισσότερα  : https://genikoikatharismoi.gr/home-2/periodikoi-katharismoi/taktikoi-katharismoi-oikion

Επιλέξτε αξιολογημένες καθαρίστριες  για το σπίτι σας & Προγραμματίστε το επόμενο Ραντεβού σας για τον Καθαρισμό του Σπιτιού σας σε τιμές προσφοράς, σε όλη την Αθήνα και την Αττική απλά με ένα τηλέφωνο .Ο καθαρισμός του σπιτιού σας τώρα είναι ποιο εύκολος από ποτέ Διαβάστε περισσότερα  :  https://katharistries.gr/katharistries-spition

Καθαρίστριες σπιτιών

Καθαρίστριες σπιτιών – Συνεργεία καθαρισμού

Καθαρίστριες σπιτιών Με ημερήσια,εβδομαδιαία ή μηνιαία προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.Η εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας σε τακτικους καθαρισμού ς σπιτιων εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα.Το μέγεθος,η εμπειρία και η καινοτομία της εταιρείας μας εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών καθαρισμού μας αλλά και τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Καθαρίστριες σπιτιών και γραφείων

Καθαρίστριες σπιτιών και γραφείων

Καθαρίστριες σπιτιών και γραφείων.Καθαρίστριες σπιτιών και γραφείων. Επιλέξτε αξιολογημένη καθαρίστρια για το σπίτι σας η το γραφείο σος & Προγραμματίστε

Καθαρισμός Νεόδμητων

Η ομάδα μας είναι έμπειρα εκπαιδευμένη να εξαλείφει τη βρωμιά και τα μικρόβια τόσο της καθημερινής ζωής όσο και των έκτακτων εκδηλώσεων, όπως τα έργα κατασκευής σπιτιών. Εάν χρειάζεστε καθαρισμό σπιτιού μετά την κατασκευή, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Διαβάστε περισσότερα  :  https://katharismos.gr/home-2/genikoi-katharismoi/katharismos-neodmiton/

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας ή η νέα κατασκευή είναι συναρπαστική, αλλά και αγχωτική. Μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο, το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να μετακομίσετε στον όμορφο νέο σας χώρο. Μέχρι να δείτε τη βρωμιά, τη σκόνη και άλλα χάλια που μένουν πίσω από την κατασκευή.Διαβάστε περισσότερα  :  https://hellascleaning.gr/home-2/genikoi-katharismoi/katharismos-neodmiton/

Σε ένα εκτεταμένο ραντεβού, τα μέλη της ομάδας μας θα καθαρίσουν κάθε εκατοστό του σπιτιού σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Από το δάπεδο μέχρι την οροφή θα φροντίσουμε το σπίτι σας να φαίνεται ξανά άψογο. Διαβάστε περισσότερα  :  https://genikoikatharismoi.gr/home-2/genikoi-katharismoi/katharismos-neodmiton/

Καθαρισμος σαλονιων

Καθαρισμος σαλονιων Αναλαμβάνουμε τον επιτόπου βιολογικό καθαρισμό σαλονιών στον οικιακό η επαγγελματικό χώρο σας αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο εσείς θελήσετε η διαδικασία είναι απλή και με ένα και μόνο τηλέφωνο ερχόμαστε στον χώρο σας και αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό του σαλονιού σας χωρίς καθυστέρηση και χρονοβόρες διαδικασίες. Διαβάστε περισσότερα  : https://katharismos.gr/home-2/katharismoi-tapetsarion/katharismos-salonion/

Καθαρισμός σαλονιών Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να προβούν άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε οποιονδήποτε καθαρισμό επίπλων – σαλονιού Διαβάστε περισσότερα  : https://genikoikatharismoi.gr/home-2/katharismoi-tapetsarion/katharismos-salonion/

Καθαρισμός σαλονιών εμπειρία μας σας εγγυάται ότι αποπερατώνοντας τον καθαρισμό του καναπέ σας ,ο καναπές σας θα είναι σαν καινούριος . Διαβάστε περισσότερα  : https://officecleaning.gr/cleaning/{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ba{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b8{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}81{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}83{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bc{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}8c{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}82{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b5{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}80{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}af{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}80{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bb{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}89{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bd/{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ba{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b8{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}81{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}83{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bc{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}8c{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}82-{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}83{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bb{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bd{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}8e{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bd/

Καθαρισμοί επίπλων

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών επιτόπου καθαρισμού χαλιών ,υφασμάτων επίπλων ,αλλά και άλλων ταπετσαριών, που κυμαίνονται από αφαίρεση σε μικρούς λεκέδες σε σαλόνια και επιπλα, καθαρισμό χαλιών και μοκετών αλλά και εμπορικά μεγάλα έργα καθαρισμού σε ξενοδοχεία , γραφεία, εκθέσεις και κάθε είδους επαγγελματικό και οικιακό χώρο, και όλες οι επιφάνειες ταπετσαριών σαλονιών , χαλιών και μοκετών, στεγνώνουν μέσα σε λίγες μόνο ώρες! Read more :  https://officecleaning.gr/cleaning/{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ba{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b8{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b1{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}81{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b9{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}83{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bc{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}8c{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}82-{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}b5{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}80{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}af{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}80{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bb{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}cf{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}89{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}ce{132bc56309b6a8e9dd60aca4e4a9b42ca14b9bf9d758cbe7f2f2f1375b1b9368}bd/

Καθαρισμός χαλιων

Read more :  https://genikoikatharismoi.gr/home-2/katharismos-chalion-moketon/

Read more :  https://genikoikatharismoi.gr/home-2/katharismos-chalion-moketon/epi-topoy-katharismos-moketon-chalion/

Καθαρίστριες σπιτιών και γραφείων

Καθαρισμός χώρων

https://genikoikatharismoi.gr

https://katharismos.gr

https://hellascleaning.gr

Υπηρεσίες οικιακών βοηθών που μπορείτε να εμπιστευτείτε —
για ένα καθαρό σπίτι που μπορείτε να απολαύσετε.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ

Για έναν καθαρισμό που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα σας, χρειάζεστε μια αφοσιωμένη ομάδα εκπαιδευμένων ειδικών. Φτάνουμε σε κάθε επίσκεψη με όλες τις προμήθειες που απαιτούνται για τον σχολαστικό καθαρισμό του σπιτιού σας με την εκτεταμένη διαδικασία καθαρισμού 22 βημάτων.

maids.gr Υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιού που μπορείτε να δείτε και να νιώσετε

Απολυμαντικά επαγγελματικής ποιότητας
Καινούρια πανιά σε κάθε σπίτι
Απολυμαντικά Εργαλεία Καθαρισμού
Υγιείς Ομάδες
Χωρίς συμβόλαια

Διαδικασία καθαρισμού 22 βημάτων

Διεκδικήστε ξανά τα Σαββατοκύριακα και απολαύστε ένα πιο καθαρό διαμέρισμα πιο συχνά με εβδομαδιαίες, δύο φορές την εβδομάδα και μηνιαίες υπηρεσίες.
Αν όλη αυτή η συσσωρευμένη βρωμιά ξεφεύγει από τον έλεγχο, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις πιο δύσκολες εργασίες καθαρισμού και να σας αφήσουμε έναν όμορφα καθαρό χώρο διαβίωσης.
Είτε φεύγετε από το χειμώνα είτε τελειώνετε το καλοκαίρι, μπορούμε να χειριστούμε μεγάλα έργα καθαρισμού όποτε μας χρειαστείτε.
Είτε φεύγετε από το χειμώνα είτε τελειώνετε το καλοκαίρι, μπορούμε να χειριστούμε μεγάλα έργα καθαρισμού όποτε μας χρειαστείτε.
Συσκευάζετε και φορτώνετε. θα αναλάβουμε τον καθαρισμό στο παλιό σας διαμέρισμα και θα κάνουμε το νέο σας χώρο φρέσκο και καθαρό με τις υπηρεσίες καθαρισμού μετακόμισης.
Όταν χρειάζεστε βοήθεια με ειδικες εργασίες καθαρισμού,το The Maids.gr είναι σε ετοιμότητα.Από καθαρισμό φωτιάς,καθαρισμό από περιστέρια και ότι άλλο έχετε ανάγκη
Καθαρισμός χαλιών
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας επισκέπτεται το χώρο σας με ειδικό φορητό εξοπλισμό για επιτόπου καθαρισμό χαλιών η μοκετών παρέχοντας σας εξαίρετες υπηρεσίες.
Καθαρισμός χαλιών
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας επισκέπτεται το χώρο σας με ειδικό φορητό εξοπλισμό για επιτόπου καθαρισμό χαλιών η μοκετών παρέχοντας σας εξαίρετες υπηρεσίες.
Αναλαμβάνουμε τον επιτόπου βιολογικό καθαρισμό σαλονιών στον οικιακό η επαγγελματικό χώρο σας αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο εσείς θελήσετε
Καθαρισμός απο περιστέρια
Καλέστε μας σήμερα και θα εξετάσουμε πολλούς τύπους επιλογών Καθαρισμό χώρου από περιττώματα περιστεριών . Ανακαλύψτε ποιες υπηρεσίες καθαρισμού περιστεριών μπορεί να χρειάζεστε και ποιες όχι με μια δωρεάν εκτίμηση
Το συνεργείο καθαρισμού μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον Καθαρισμό μετά από φωτιά οποιουδήποτε επαγγελματικού η οικιακού χώρου
Το συνεργείο καθαρισμού μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον Καθαρισμό μετά από φωτιά οποιουδήποτε επαγγελματικού η οικιακού χώρου
Διεκδικήστε ξανά τα Σαββατοκύριακα και απολαύστε ένα πιο καθαρό διαμέρισμα πιο συχνά με εβδομαδιαίες, δύο φορές την εβδομάδα και μηνιαίες υπηρεσίες.
Αν όλη αυτή η συσσωρευμένη βρωμιά ξεφεύγει από τον έλεγχο, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις πιο δύσκολες εργασίες καθαρισμού και να σας αφήσουμε έναν όμορφα καθαρό χώρο διαβίωσης.
Είτε φεύγετε από το χειμώνα είτε τελειώνετε το καλοκαίρι, μπορούμε να χειριστούμε μεγάλα έργα καθαρισμού όποτε μας χρειαστείτε.
Συσκευάζετε και φορτώνετε. θα αναλάβουμε τον καθαρισμό στο παλιό σας διαμέρισμα και θα κάνουμε το νέο σας χώρο φρέσκο και καθαρό με τις υπηρεσίες καθαρισμού μετακόμισης.
Όταν χρειάζεστε βοήθεια με ειδικες εργασίες καθαρισμού,το The Maids.gr είναι σε ετοιμότητα.Από καθαρισμό φωτιάς,καθαρισμό από περιστέρια και ότι άλλο έχετε ανάγκη
Καθαρισμός χαλιών
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας επισκέπτεται το χώρο σας με ειδικό φορητό εξοπλισμό για επιτόπου καθαρισμό χαλιών η μοκετών παρέχοντας σας εξαίρετες υπηρεσίες.
Αναλαμβάνουμε τον επιτόπου βιολογικό καθαρισμό σαλονιών στον οικιακό η επαγγελματικό χώρο σας αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο εσείς θελήσετε
Καθαρισμός απο περιστέρια
Καλέστε μας σήμερα και θα εξετάσουμε πολλούς τύπους επιλογών Καθαρισμό χώρου από περιττώματα περιστεριών . Ανακαλύψτε ποιες υπηρεσίες καθαρισμού περιστεριών μπορεί να χρειάζεστε και ποιες όχι με μια δωρεάν εκτίμηση
Το συνεργείο καθαρισμού μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον Καθαρισμό μετά από φωτιά οποιουδήποτε επαγγελματικού η οικιακού χώρου

Εξειδίκευση στον καθαρισμό

Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας, γι' αυτό οι υπεύθυνοι καθαρισμού και οι υπεύθυνοι καθαρισμού εργάζονται ακούραστα για να σας παρέχουν ένα τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι
Παρέχουμε επίσης μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού, οι οποίες περιλαμβάνουν
Γενικός καθαρισμός
Αρχικός καθαρισμός
Καθαρισμός μετακόμισης
Καθαρισμός νεόδμητου
Καθαρισμός από φωτιά
Καθαρισμός από Περιστέρια

maids.gr

Οι επαγγελματίες του maids.gr έχουν πάνω από 25 χρόνια εμπειρία.

Γενικόι καθαρισμόι

Γενικόι καθαρισμόι πάσης φύσεως,από έναν απλό γενικό καθαρισμό μέχρι καθαρισμό μετά από φωτιά

Αρχικοί Καθαρισμοί

Αρχικοί καθαρισμοί είτε νεόδμητων είτε ανακαινισμένων χώρων

Περιοδικοί Καθαρισμοί

Είτε για το γραφείο σας ,είτε για το σπίτι σας,Παρέχουμε προγράμματα στα μετρά σας

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε προσφορά

Οι εκτιμήσεις μας είναι δωρεάν και οι συμβουλές μας είναι απλές, ειλικρινείς και επαγγελματικές. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να φροντίσουμε το σπίτι ή την επιχείρησή σας.
Katharismos.gr
https://officecleaning.gr/wp-content/uploads/2022/11/ΓΕΝΙΚΟΙ-ΚΑΘΑΡΣΜΟΙ.png
https://officecleaning.gr/wp-content/uploads/2022/11/housecleaning.png
maids
https://officecleaning.gr/wp-content/uploads/2022/11/genikoskatharismos-logo.png
https://officecleaning.gr/wp-content/uploads/2022/11/Officecleaning-logo.png