best tracker
Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται ένα γραφείο

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται ένα γραφείο

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται ένα γραφείο
Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται ένα γραφείο

Το πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται ένα γραφείο είναι μια ερώτηση που μας κάνουν τακτικά. Εξαρτάται από το μέγεθος, τον αριθμό των εργαζομένων και τη φύση της επιχείρησης. Δεν υπάρχει κανόνας για το πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζετε το γραφείο σας, ωστόσο η διατήρηση ενός καθαρού και τακτοποιημένου περιβάλλοντος γραφείου ενισχύει την παραγωγικότητα και το ηθικό των εργαζομένων, επομένως ο τακτικός καθαρισμός του γραφείου θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα.

Γιατί είναι απαραίτητος ο τακτικός καθαρισμός του γραφείου σας

Ο τακτικός καθαρισμός του γραφείου σας είναι απαραίτητος για τη δημιουργία ενός ωραίου περιβάλλοντος για την ομάδα και τους επισκέπτες σας
Συνιστούμε να καθαρίζετε συγκεκριμένους χώρους του γραφείου σας καθημερινά, προκειμένου να διατηρείται η καθαριότητα, η υγιεινή και να αφαιρείται η συσσώρευση λεκέδων, βρωμιάς και σκόνης.

Ποιοι χώροι γραφείων πρέπει να καθαρίζονται τακτικά

Κοινόχρηστοι χώροι/ Αίθουσες συσκέψεων

Κοινόχρηστοι χώροι/ Αίθουσες συσκέψεων- Αυτοί οι χώροι χρησιμοποιούνται από όλους τους εργαζόμενους τακτικά, για να μειωθεί η εξάπλωση των μικροβίων, οι κοινόχρηστοι χώροι θα πρέπει να απολυμαίνονται καθημερινά, μετά από κάθε χρήση.

Κουζίνες

Κουζίνες- Οι κουζίνες γραφείων μπορεί να λερωθούν αρκετά γρήγορα λόγω πολλών ανθρώπων που τις χρησιμοποιούν ταυτόχρονα. Συνιστούμε να καθαρίζετε μια κουζίνα καθημερινά για να διασφαλιστεί ότι δεν θα εξαπλωθούν μικρόβια από την προετοιμασία των τροφίμων και τα βρώμικα μαγειρικά σκεύη. Οι κάδοι πρέπει επίσης να αδειάζονται και να αλλάζονται τακτικά για να αποφευχθεί η παραμονή οποιασδήποτε μυρωδιάς.

Χώροι υποδοχής

Χώροι υποδοχής- Αυτό είναι συνήθως το πρώτο μέρος του γραφείου σας που βλέπει ένας επισκέπτης, έχοντας έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο υποδοχής θα δώσει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση.

Τουαλέτες

Τουαλέτες- Λόγω του ότι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τις ίδιες εγκαταστάσεις στο κτίριο, οι τουαλέτες στο χώρο εργασίας χρειάζονται τακτικά ξαναγεμίσματα χαρτιού υγείας, σαπουνιού και σακουλών γυναικείας υγιεινής.

Στις υπηρεσίες καθαρισμού γραφείων η ποιότητα είναι το παν. Παρέχουμε προγραμματισμένο καθαρισμό σε καθημερινή η τακτική βάση ανάλογα με τις ανάγκες σας που περιλαμβάνει βασικές υπηρεσίες καθαρισμού γραφείων καθώς και βοηθητικό καθαρισμό για πελάτες.

Αν ψάχνετε για μια επαγγελματική εταιρεία καθαρισμού, μπορεί να έχετε ερωτήσεις .Η Ομάδα μας θέλει να απαντήσει σε τυχόν πιθανές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τις επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού μας. συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) και τις απαντήσεις σας. Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός συχνών ερωτήσεων είναι χρήσιμος

(FAQ)

 

Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός ενός γραφείου ?

Το κόστος για τον καθαρισμό ενός γραφείου δεν εξαρτάται μόνο από το μέγεθος του κτιρίου του γραφείου σας, αλλά και από τις καθημερινές σας ανάγκες. Συνεργαζόμαστε με πελάτες για να καθορίσουμε ένα καθημερινό πρόγραμμα καθαρισμού γραφείου με βάση το γραφείο και τον προϋπολογισμό τους. Για παράδειγμα, ορισμένοι πελάτες επιλέγουν να εκτελούνται ορισμένες εργασίες κάθε μέρα, π.χ. καθαρισμός ψυγείων ή γυάλινων χωρισμάτων, άλλοι επιλέγουν να τις κάνουν κάθε εβδομάδα ή δύο φορές την εβδομάδα.

Πόσο συχνά μπορείτε να καθαρίζετε το γραφείο ;

Θα καθαρίζουμε όσο συχνά χρειάζεται, που μπορεί να σημαίνει καθημερινά, εβδομαδιαία, μηνιαία ή μόνο μία φορά.

Τι πρόγραμμα καθαρισμού γραφείου έχετε ?

Οι καθημερινές μας ομάδες καθαρισμού γραφείου εκτελούν τακτικές εργασίες καθαρισμού γραφείου, όπως ορίζονται στο ημερήσιο, εβδομαδιαίο, διμηνιαίο και μηνιαίο πρόγραμμα καθαρισμού γραφείου – και στη συνέχεια θα πραγματοποιούν βαθύ καθαρισμό γραφείου ή/και εξειδικευμένο καθαρισμό δαπέδου η μοκέτας σε συμφωνημένα χρονικά διαστήματα όπως απαιτείται.

Μπορείτε να καθαρίσετε μετά από ειδικές εκδηλώσεις;

Ναι μπορούμε. Καλέστε εκ των προτέρων για να προγραμματίσετε έναν ειδικό καθαρισμό

Πληρώνω για μια εκτίμηση;

Όχι, δεν χρεώνουμε για εκτιμήσεις. Εάν ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες καθαρισμού για το σπίτι σας, καλέστε μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού. Ένας από τους επιβλέποντες καθαρισμού μας θα έρθει στο σπίτι ή στο γραφείο σας για να πραγματοποιήσει μια δωρεάν αξιολόγηση. Ως μέρος της εκτίμησής σας, θα προσαρμόσουμε ένα σχέδιο καθαρισμού και μια λίστα ελέγχου υπηρεσιών που θα καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Θα επικοινωνήσετε μαζί μας για την εκτίμησή σας εντός 24 ωρών από την αξιολόγηση.

Μπορώ να πάρω μια εκτίμηση τηλεφωνικά ?

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε την ακρίβεια μέσω τηλεφώνου, επομένως αυτό δεν αποτελεί επιλογή. Είμαστε διαθέσιμοι να προγραμματίσουμε προσφορές από Δευτέρα έως Παρασκευή

Πρέπει οι εργαζόμενοι να καθαρίσουν πριν φτάσουν οι καθαρίστριες σας ?

Εφόσον χρεώνουμε ανά ώρα, θα ήταν χρήσιμο για εσάς να μαζέψετε τυχόν ακαταστασία πριν φτάσουμε. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα καθαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο στο δάπεδο. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να καθαρίσετε — είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναλάβουμε τα πάντα για εσάς.

 

 

Share